BAKEL - Van een simpele pagina als visitekaartje tot complete webshops met koppeling naar boekhoudpakketten en distributiecentra: Active-Bits maakt websites op maat, toegespitst op de eisen van de klant.

Indien gewenst zijn deze websites volledig te wijzigen via een eigen beheersysteem met exact de functies die u nodig heeft, niet meer en vooral niet minder. Zo blijft het beheren van uw website eenvoudig. Met de juiste weergave op mobiele apparaten wordt tegenwoordig natuurlijk standaard rekening gehouden.

Voorbeelden

Enkele lokale voorbeelden kent u misschien al; de website van Bakel Leeft is er een van. Naast het ontwerpen en programmeren van websites passeert het ontwerpen van drukwerk en andere vormen van promotiemateriaal ook regelmatig de revue. Valt er iets net buiten het werkgebied van Active-Bits, dan wordt vooral met lokale partners samengewerkt.

Meegegroeid

Active-Bits is in 2006 gestart als een VOF, met een partner op afstand, en is sinds 2012 voortgezet als eenmansbedrijf. Marijn Rongen is opgeleid aan het HBO, heeft sindsdien ruim 10 jaar ervaring opgebouwd en is meegegroeid met de vele veranderingen die zich in het vakgebied voordoen.

 

Active-Bits
06-24825756
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.active-bits.nl