Gewasbeschermingsbedrijf Anton Nooijen is gespecialiseerd in alle soorten onkruidbestrijding zowel op verhardingen, gazons, hagen als op land en tuinbouwgewassen. Wij beschikken over diverse onkruidmachines zoals heteluchtmachines waarbij het onkruid verbrand wordt en borstelmachines waarbij het onkruid weg geborsteld wordt.

Voor het vegen en borstelen van uw bedrijventerrein of oprit beschikken wij over een veegwagen en borstelmachine. Onze machines kunnen zich moeiteloos door allerlei bochten manoeuvreren en kunnen daardoor op de meest moeilijk bereikbare plaatsen ingezet worden. Verder beschikken wij over de juiste middelen en machines om algen en mos op alle denkbare plekken te bestrijden.

Op het gebied van gladheidsbestrijding hebben we alle deskundigheid in huis. Onze werkzaamheden bestaan uit het strooien van zout, en het sneeuwvrij maken van wegen, fietspaden, inritten en (bedrijfs)terreinen. Wij beschikken over een eigen zoutopslag. Harde en zachte graskanten steken wij machinaal af. Ook onder zeer zwaar overhangend gras is er nog steeds een zeer mooi resultaat te behalen. En zelfs te gebruiken op asfalt waar geen betonrand langs zit. Dit alles tegen zeer concurrerende prijzen. Wij zijn er voor de landbouwers, tuinbouwers, gemeentes en particulieren. Kijk eens op www.wegmetonkruid.nl

A Nooijen

Gewasbeschermingsbedrijf A. Nooijen
Kaweide 8 A
5763 PX Milheeze
0492-343291
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.wegmetonkruid.nl