BAKEL - Sfab is Theo Schriks, meer dan 30 jaar ervaring op Bhv gebied. Als docent van het Opleidingsinstituut Dienst Justiele Inrichtingen, voor de opleiding Hoofd/Coördinator Bhv, is Sfab nauw betrokken geweest na de Schipholbrand bij de Dienst Justitiële Inrichtingen van het ministerie van Justitie en Veiligheid. In 2006 is Sfab opgericht, gericht op Facilitaire dienstverlening, daarbij is in 2007 de Bhv opleidingen toegevoegd als extra onderdeel.

Brandveiligheid

Met de opleiding Adjunct/hoofd Brandpreventie - Inspectiemedewerker staat ook alles omtrent brandveiligheid conform het nieuwe bouwbesluit 2012 hoog in het vaandel. In begin 2017 is Schriks geslaagd voor Fire Safety Engineering voor moeilijke vraagstukken, waarbij gelijkwaardigheid zijn handelsmerk is. Door hun eigen deskundigen maken ze een Brandveiligheids-analyse met als leidraad Bouwbesluit 2012.

Advies

Hieraan gekoppeld krijgt u van Sfab een advies. Maar ook vraagstukken op Arbo-gebied zoals Veiligheid - Gezondheid - Welzijn en Milieu zal voor hen niet vreemd zijn en ze geven graag advies hierover. Kortom: Van vele markten thuis. Sfab wil u graag van dienst zijn dus neem contact met hen op.

sfab

Theo Schriks FacilityAdviesBureau (SFAB) en BHV opleidingen
Burg. Diepstratenlaan 73
5761EZ Bakel
+31 492 343750 / +31 6 23 02 51 41
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.facilityadviesbureau.nl