BAKEL - Natasja Kant is woonachtig op de Stippelberg, één van de mooiste stukjes van Bakel. De rust en de ruimte inspireren haar cursisten en haarzelf om samen een nieuw levenspad uit te stippelen.

Wie herkent het niet? We worden ouder en daarbij ook steeds zwaarder. Hoe zijn bij jou de extra kilo’s ontstaan? Je wil graag afvallen, maar hoe doe je dat?

Persoonlijke begeleiding 

Helaas bestaat een wonder dieet niet. Je zal het zelf moeten doen en met met haar persoonlijke begeleiding kunnen jullie je eetpatronen op een gezonde manier gaan aanpakken. Een groot voordeel is dat je samen of in een kleine groep je nieuwe pad gaan bewandelen.

Variatie en hoeveelheden

In Natasja’s cursussen draait alles om variatie en hoeveelheden. Je leert weer gevarieerd te eten met speciaal door haar samengestelde weekmenu’s. Alles met eenvoudige verse ingrediënten die gemakkelijk en betaalbaar te verkrijgen zijn.

Ben je er klaar voor?

Ben jij klaar voor een nieuwe start? Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek. 

Bel naar 06-55723385 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 natasjas way of life

Natasja Kant-Vriens
Valker 1, 5761 RR BAKEL

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.