BAKEL - Vermeulen en van Gerven heeft bijna 40 jaar ervaring in advisering van voornamelijk ondernemers in het midden- en kleinbedrijf én de agrarische sector.

Hun doel is de bedrijfsmatige- maar ook privébelangen van hun relaties op een kwalitatief zo goed mogelijke maar ook begrijpelijke en efficiënte manier te behartigen. Zij zijn een kantoor dat gespecialiseerd is in boekhoudkundige en belastingtechnische zaken. Het klinkt ingewikkeld, maar dat hoeft het niet te zijn: Met een deskundig, persoonlijk en helder advies begeleiden en ondersteunen zij u graag.

Vertrouwelijk en persoonlijk
Ze hechten waarde aan een vertrouwelijke en persoonlijke manier van adviseren. Hun team is samengesteld uit medewerkers die beschikken over verschillende specialisaties, daardoor kan vrijwel elk vraagstuk intern behandeld worden. Hun medewerkers worden continu bijgeschoold om u als klant adequaat te kunnen begeleiden.

Kennis van buitenaf
Soms is echter kennis van buitenaf nodig waardoor een intensieve samenwerking met andere deskundigen vereist is. Hierbij kunt u denken aan registeraccountants, fiscalisten, advocaten en specialisten arbeidsrecht en sociale verzekeringsmaatschappijen. Verder hebben zij goede contacten met vele banken, notarissen, taxateurs en makelaars.

Loop gerust eens binnen, zij staan u graag te woord.

vermeulen en van gerven

Vermeulen en van Gerven B.V.
Postbus 31
5760 AA Bakel
Helmondsestraat 18a
5761 CS Bakel
0492 343535
www.v-vg.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.