BAKEL - Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden, en als het dan zelfs beweegt, beklijft het ook nog eens beter. De zoekopdrachten binnen Youtube stijgen dan ook elke maand.
Motion-ID maakt illustraties en animaties voor onder andere internet en bedrijfspresentaties. Dat kan zowel 3-dimensionaal (3D) en/of 2-dimensionaal (2D). Deze animaties leggen vaak dingen uit (uitleg-animaties of explanimations). Denk hierbij eens aan de werking van een machine, zonder daarbij concurrentie gevoelige informatie prijs te geven. Of een biologisch- of chemisch proces dat lastig te filmen is. Een structuur wat moeilijk in woorden is uit te leggen. Kortom, alles wat te veel aan bierviltjes of servetten kost om uit te leggen.
Passie
Marcel van den Broek is eigenaar van Motion-id en heeft jarenlange ervaring op het gebied van illustraties en animaties. “Ik kan wel zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken”, aldus Marcel. Die passie voor dat vak is voelbaar bij hem en zijn manier van werken. “Samen mooie dingen maken, maakt mijn een gelukkig mens.”

Motion-id
Emmastraat 13
5761 AK Bakel
06-25045111
www.motion-id.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.