BAKEL - Onze praktijk in Bakel, Helmond en Gemert, levert al meer dan 40 jaar hoogwaardige fysiotherapeutische zorg in een professionele en gemoedelijke sfeer.

Naast de reguliere fysiotherapie hebben we ons gespecialiseerd in onder andere manuele therapie, kinderfysiotherapie, manuele lymfedrainage, sportfysiotherapie, COPD, duizeligheidklachten, oncologie, Parkinson, NAH en dry needling. Daarnaast hebben we in Bakel en Gemert een uitgebreide fitness- en oefenruimte, waar revalidatietrainingen voor patiënten en reguliere fitnesstrainingen gegeven worden.

OriGene
Naast deze goede basis proberen we vooruit te lopen in de ontwikkelingen van de fysiotherapie. Zo maken wij gebruik van de OriGene, een nieuwe wetenschappelijk bewezen behandeling voor rugklachten. Deze behandelstoel wordt in 2018 uitgebreid met een mogelijkheid om ook de nek te behandelen.

Locaties Gemert-Bakel
In Bakel zijn we gevestigd in het oude Rabobank-gebouw, dat binnenkort omgedoopt wordt in “PLEIN 8”. Hier werken we samen met andere paramedische disciplines zoals ergotherapie, podotherapie, psychologie, logopedie en Zorgboog in balans. In Gemert komt er in het voorjaar van 2018 een nieuwe vestiging bij en gaan we samen met de huisartsenpraktijk en apotheek ’t Gasthuis en Optidakt samenwerken in een nieuw medisch centrum.

Fysiotherapie VitaForum

Fysiotherapie VitaForum
St Wilbertsplein 8A
5761 BK BAKEL
0492-341886
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vitaforum.nl