BAKEL - Familiebedrijf Koning Koudetechniek is al 15 jaar thuis in Bakel. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van hoogwaardige koel- en vriesinstallaties. Vanuit Bakel worden voornamelijk projecten door Zuid-Nederland uitgevoerd. De technieken worden zowel bij de sector retail (bijvoorbeeld supermarkten) toegepast, als bij de food-, agro- en technische industrie.

Werkwijze
Koel- vriesinstallaties worden door eigen engineers ontworpen waarna ze worden opgebouwd in de werkplaats in Bakel. De installatie wordt vaak voorzien van natuurlijke koudemiddelen CO2, met warmteterugwinning via vloer- en/of luchtverwarming. Vervolgens wordt de installatie gekoppeld aan koel- en vriesmeubelen uit een eigen meubellijn.

Service
Ook het reviseren van bestaande machines of meubels is mogelijk, want meedenken met de klant doet Koning Koudetechniek graag. Een bijzondere service is de Koningkoude meldkamer in Bakel, waarmee installaties 24/7 online worden bewaakt. Iedere onacceptabele verandering in temperatuur of energieverbruik wordt automatisch en direct gesignaleerd waarbij vaak storingen op afstand kunnen worden verholpen.

Familiebedrijf
Gerrit en Maria de Koning startten Koning Koudetechniek 15 jaar geleden. Inmiddels is de volledige tweede generatie werkzaam binnen het bedrijf. Bij Marc, Geert en Marlijn en hun partners Linda, Leonie en John houdt het familiegevoel echter niet op. Koning Koudetechniek heeft een warme band hoog in het vaandel staan, met de eigen medewerkers en klanten. Elk project begint met persoonlijk contact. Daar is niks kouds aan!

Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek BV
Papenrijt 11
5761 DB Bakel
0492-344555
www.koningkoude.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.