BAKEL - In het gezellige dorpje Bakel, naast de brandweer en tegenover de sportschool bevindt zich Dierenkliniek Bakel. Onder de bezielende leiding van Esther van Neerbos en Janette Kruit wordt Dierenkliniek Bakel bijna 10 jaar gerund, voor de veterinaire zorg van honden, katten, konijnen en andere kleindieren.

Ervaring
Dierenarts Esther van Neerbos komt uit een Brabants dierenartsengezin en beschikt over bijna 20 jaar ervaring. Ook paraveterinair Janette Kruit kan putten uit ruim 25 jaar bekwaamheid. Beiden, met veel passie voor het beroep en liefde voor de dieren, geven ze Dierenkliniek Bakel kwaliteit en kunde in het herstel van uw dier.

Middelen
De praktijk beschikt over een echo, laboratorium, röntgen, een operatiekamer met gasnarcose en bewakingsapparatuur, een gebitssaneringsunit en nog veel meer. Dierenkliniek Bakel heeft zich gespecialiseerd in bewegingsproblemen (incl. chiropractie en kleine orthopedische ingrepen), interne geneeskunde, dermatologie en chirurgie. Kortom: een breed inzicht en een luisterend oor voor uw probleem. Graag nodigen wij u uit om de zorg van uw dier aan ons toe te vertrouwen.

dierenkliniek bakel

Dierenkliniek Bakel
De brakken 6
5761 AD Bakel
(0492) 344455
(06) 21864059 (24 uur/dag)
www.dierenkliniekbakel.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.