BAKEL - Fietshuis Wesley van den Berg repareert, onderhoudt en geeft een grote- of kleine beurt van uw fiets. Het gaat daarbij om alle merken van uw stadsfiets, elektrische fiets, kinderfiets, derailleurfiets, mountainbike, racefiets, rollator of rolstoel.

Wesley van den Berg, woonachtig in Bakel, vertelt: “Na het afronden van mijn opleiding Fietstechniek in ’s Hertogenbosch, waar mij de kneepjes van het vak zijn geleerd en waar ik mij de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van fiets-onderhoud eigen heb gemaakt, is het nu tijd om die kennis om te zetten in mijn eigen zaak.”

Reparatie en onderhoud

In Nederland zijn er genoeg fietsen te koop en zijn er ook genoeg manieren om een fiets te kopen, echter is het vaak een groter probleem als die fiets een reparatie of onderhoudsbeurt nodig heeft, want zeg nu zelf: We gaan niet graag naar een winkel waar de fiets niet vanaf komt. Dit probleem lost Van den Berg voor u op met Fietshuis Wesley van den Berg: “Ik haal de fiets(en) bij u op, repareer hem thuis en kom de fiets(en) weer thuisbrengen! U kunt natuurlijk ook zelf de fiets(en) komen brengen, als u dat liever heeft.” 

Fietshuis Wesley van den Berg
Julianastraat 17
5761BA Bakel
06 21351515
http://fietshuiswesleyvandenberg-bakel.business.site/