Anjo (Toon) Vloet heeft meer dan 25 jaar ervaring op hydrauliek gebied en zette in 2012 de stap naar een eigen onderneming.
Hightide is uw ontwikkelings- en engineeringpartner op hydrauliek-gebied. Met ruim 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van hydraulische aandrijfsystemen voor de machinebouw zijn zij in staat om elk hydrauliek-vraagstuk op te lossen.
Ze kijken hierbij niet alleen naar de aandrijving zelf; hun kracht zit in het overzicht van het gehele systeem. Bij Hightide begrijpen ze wat u van uw machines verwacht en bieden daar de meest optimale oplossing voor.

Mobiele machines
De klanten van Hightide zijn actief in de bouw van mobiele machines, met name voor de infrastructurele en agrarische markt. Maar ook in de industriële machinebouw voelen ze zich bij Hightide helemaal thuis. Kenmerkend is het one-of-a-kind karakter, of de kleine series, van de machines.

Werkzaamheden
De werkzaamheden van Hightide strekken zich hierbij uit van ontwerp tot engineering en van uitvoering tot inbedrijfstelling. Eventueel verzorgen we ook de elektronische aansturing. Kijk voor meer informatie op www.hightide.nl.

 Hightide

Hightide
Bolle Akker 11
5761 RW  Bakel
0492-340202
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.hightide.nl