Met zijn ruime ervaring in de metaalbranche maakte Wilfried Thijssens voor zijn hobby aluminium (kunst)werken met de hand of op een CNC-freesmachine. Omdat er steeds meer vraag kwam naar de meest uiteenlopende producten van metaal zijn Wilfried en Harriët ruim 10 jaar geleden met hun onderneming gestart.

Pro-Line Metal Parts maakt voornamelijk producten van aluminium voor auto en motor, zoals specifieke onderdelen om (race)motoren te optimaliseren en te versnellen. Daarnaast ontwerpen ze RVS-kunstvoorwerpen in allerlei soorten sculpturen. Van een idee wordt een 3D-pentekening gemaakt en verwerkt in een CAD-file, van daaruit wordt een CNC-programma gemaakt om vervolgens een product te vervaardigen dat uniek is qua stijl en vormgeving.
Wilfried en Harriët Thijssens onderscheiden zich door perfectionisme, het meedenken met opdrachtgevers, korte levertijden en het optimale resultaat van de producten. "Kortom, we zijn gespecialiseerd in maatwerk in een zo breed mogelijk perspectief. U legt uw opdracht bij ons neer, wij verzorgen voor u de rest. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch of via mail benaderen."

Wilfried en Harriët Thijssens

Pro Line Metal Parts

Pro-Line Metal Parts
Bakel
06-15168843
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.plmp.nl