Van den Boom Voeders in Bakel is in 1991 begonnen met leveringen van voeders aan pluimvee-, varkens- en rundveebedrijven. Sinds 2011 zijn we actief als dealer van ForFarmers op het gebied van voeders voor herkauwers waaronder; melkvee, vleesvee en geiten. Daarnaast zijn we ook dealer van Pavo Paardenvoeders.
Als totaalleverancier leveren we behalve mengvoeders ook zaden en meststoffen voor de veehouderij. Op het gebied van voeding, milieu, bodem en bemesting maken we gebruik van de specialisten van ForFarmers. Daarnaast ondersteunen we veehouders bij bedrijfsontwikkeling en wet- en regelgeving.
Simpelweg voer leveren is voor ons geen doel op zich. Onze inspanningen zijn erop gericht om de positie van de veehouder te versterken en zijn bedrijfsrendement te verhogen. Daarbij profiteren onze klanten van de omvang en kennis van ForFarmers en Pavo, die garant staan voor de veiligheid van al onze producten. En als regionaal verankerd bedrijf hebben we korte lijnen, zijn we flexibel én zijn wij als partner van de veehouder dichtbij. Door deze regionale aanpak zijn we in staat om heel snel te reageren op de wensen van onze klanten.

Van den Boom Voeders

Van den Boom Voeders B.V.
Dorpsstraat 33
5761 BL Bakel tel: 0492 343 614
fax: 0492 341 926
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.