Mijn naam is Teun Sleegers, ik ben 21 jaar en wist al vanaf mijn zestiende dat ik een eigen metaalbedrijf wilde beginnen. Het was alleen de vraag wanneer.
In augustus 2015 ben ik uiteindelijk voor mezelf begonnen en was Sleegers Metaaltechniek een feit. Sinds januari 2017 is Sleegers Metaaltechniek gevestigd op het nieuwe industrieterrein in Bakel, waar we over een werkplaats van ruim 200 m2 beschikken.
Het machinepark is het laatste half jaar sterk gegroeid en bestaat uit onder andere een CNC plaatschaar, een CNC kantbank, een grote bandzaagmachine en de allernieuwste lasapparatuur en opspantafels.
Sleegers Metaaltechniek is volledig ingericht op het snel kunnen leveren van producten. Dit maken we mede mogelijk door middel van een ruime voorraad materialen.
We maken constructie, plaat- en laswerkzaamheden in staal, RVS en aluminium voor onder andere de voedingsindustrie, interieurbouw, agro, bouw etc. We kunnen voor vrijwel iedere sector iets betekenen. Ook voor particulieren.
We denken graag mee met de klanten en streven naar de meest perfecte oplossing. Door nuchter boerenverstand en vakmanschap te combineren kunnen we tot de beste resultaten komen.

Sleegers Metaal Techniek

Sleegers metaal techniek
Hooieeuwsels 16
5761DC Bakel
Tel. 06-31951078
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.sleegersmetaaltechniek.nl