Nan Schriks is gespecialiseerd in arbeidsmarktbemiddeling en reïntegratie-projecten. Ze draagt als zelfstandig professional al meer dan acht jaar zorg voor loopbaanbegeleiding, tweede spoor trajecten en outplacement. Daarnaast is ze gespecialiseerd verzuimadviseur en casemanager ziekteverzuim.
Haar werkzaamheden kenmerken zich door een persoonlijke aanpak, openheid, eerlijkheid en een grote mate van transparantie. “Het is van groot belang om zorg te dragen voor een goed traject of proces”, verklaart Schriks haar gedegen aanpak. “Door goed te luisteren naar de vragen en problemen van alle partijen kan ik gericht anticiperen. Schadelastbeperking voor alle betrokkenen staat daarbij voorop.”
Nan Schriks werkt bovendien samen met verschillende arbeidsmarkt-specialisten onder de naam; Team Co-actief. De professionals in deze coöperatie maken gebruik van elkaars deskundigheid, vaardigheden en netwerk.

Nan Schriks is dé specialist voor:
• tweede spoor trajecten.
• outplacement.
• loopbaanbegeleiding.
• begeleiding ziekteverzuim.
• casemanagement ziekteverzuim.

Benieuwd naar wat Nan Schriks voor uw bedrijf of situatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53604985.

Nan Schriks Arbeidsbemiddeling & Reïntegratie
06-53604985
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.nanschriks.nl