Novelbouw is al meer dan tien jaar partner in bouwen en verbouwen van woningen, bedrijfspanden en agrarische gebouwen. Tevens zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en integreren van authentieke houtconstructies. Kwaliteit staat bij ons voorop en dat ziet de klant terug in details van bouwelementen en de beste bouwkundige oplossingen. Wij zijn een bouwbedrijf met een jong team van enthousiaste bouwprofessionals en hebben een frisse kijk op ‘het bouwen van nu’ zijn opgeruimd en werken altijd volgens planning.
Al bij de eerste bouwplannen wordt geadviseerd met betrekking tot ontwerp, materiaalkeuze, bouwtechnische mogelijkheden enzovoorts. Wij werken met een strakke en realistische planning waarop gerekend kan worden.

Het verschil zit in de details. Die geven vaak een extra dimensie aan het eindresultaat. Ook binnen onze eigen organisatie vormen kleine details het grote verschil. Elk project, maar ook iedere klant is uniek. Daarom kennen wij geen ‘standaard werk’. Elk project krijgt de volle aandacht die het verdient.; van de voorbereiding tot en met de oplevering. Want wij realiseren ons goed dat het om levenswerk draait. Daarom doen we alles in overleg en met maar één doelstelling: kwaliteit leveren voor de klant!

novelbouw

Novelbouw
Zand 1, 5761 RM Bakel
0492 34 50 49
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.novelbouw.nl