Henk Huijsman werkt sinds 1979 in de optiek. Na jaren als werknemer bij zowel kleine zelfstandige als grotere ketens werkzaam
te zijn geweest, heeft hij in maart 1995 de deuren geopend van zijn eigen Optiekzaak. De eerste paar jaar werd met wat bevriende collega’s gezamenlijk afspraken gemaakt met leveranciers over de inkoop. Om te kunnen blijven concurreren met de grote winkelketens is hij sinds jaren aangesloten bij Optitrade, de grootste inkooporganisatie met inmiddels 590 zelfstandige opticiens in de branche.
Bij Henk Huijsman Optiek kunt U terecht voor brillen en contactlenzen. Wat betreft de brillenglazen is alles leverbaar maar in principe wordt er gewerkt met de A-merken Hoya en Essilor. Monturen zijn er in alle prijsklassen maar de grootste groep zit in het midden segment. Er wordt vooral gelet op kwaliteit, ontwerp en de service van het bedrijf, meer dan op de naam die op het montuur staat. Iedereen is van hartewelkom om de collectie te bekijken of voor een gratis oogmeting of vrijblijvend advies.

henk huijsman optiek

Henk Huijsman Optiek
Schoolstraat 25
5761BV Bakel
0492-343878
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
henk-huijsman-optiek.webnode.nl