Benzine & Servicestation Nard Thijs is een zelfstandige onderneming met een eigenwijze formule. De creativiteit van de eigenaren Peter en Lianne Smits uit zich naar de behoefte van de hedendaagse klant. De moderne voorzieningen en de servicegerichte instelling van de  medewerkers zorgen ervoor dat  zowel de particulier, zakelijke rijder, als trucker, het station weten te vinden.

Naast de reguliere tankstation-spullen heeft het station een zeer uitgebreid assortiment Hallmark wenskaarten, cadeauartikelen en home-accessoires, van lijstjes, klokken, kandelaars tot wandrekjes.

Buiten dat, heeft het station nogal wat landelijke bekendheid gekregen door de verkoop van vuurwerk en producten in de categorie erotiek. Het assortiment aan producten op het gebied van erotiek in dit station is afgelopen maand uitgebreid van een naar zes meter schapsruimte, dus voor iedere man en vrouw wat wils.
Consumentenvuurwerk is verkrijgbaar in de maanden november en december. Voor informatie:  www.vuurwerkwinkelbakel.nl

Naast dit alles vindt men op het enorme buitenterrein vier doe het zelf wasboxen, een volautomatische roll-over, stofzuigerplaatsen en een wasmachine voor het wassen en drogen van o.a. dekbedden, kussens, slaapzakken, teamkleding, en ga maar door, van acht tot achttien kilo. Ook is er een hondenwasserette op het terrein, www.hondenwasserette.nl.

Voor meer informatie over benzine & service station Nard Thijs: www.nardthijs.nl.

Benzine & Servicestation Nard Thijs
Benthem 3, 5761 PN Bakel
0492-341430
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.nardthijs.nl