Met vestigingen in Helmond, Nistelrode, Venray en Venlo behoort Rivez tot de top vijftig van Nederlandse verzekeringsbedrijven. Regionaal is Rivez actief op het terrein van alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Landelijk is Rivez een van de grotere assurantieadviseurs op het gebied van verzekeren van woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Onze kracht zit in een uitgekiende inkoopstrategie, persoonlijke aandacht voor onze klanten en een hoge mate van kwaliteit van onze adviezen.
 
De bedrijvenadviseurs van Rivez zijn gemotiveerde, ervaren en goed opgeleide mensen die u en uw specifieke werkzaamheden begrijpen. Door middel van risicobeheersingsprogramma’s en specialistische verzekeringsadviezen zorgen onze bedrijvenadviseurs voor passende oplossingen binnen uw bedrijf. Rivez is al jarenlang een vertrouwd adres voor ondernemers. U onderneemt en Rivez staat u met raad en daad terzijde. Tegelijkertijd profiteert u van de kennis, ervaring en inkoopkracht die wij in de markt hebben opgebouwd.
 
U heeft bij Rivez uw eigen adviseur, die altijd voor u klaar staat en al uw zaken op verzekeringsgebied voor u regelt. Een hechte vertrouwensrelatie tussen bedrijf en adviseur is de basis voor een goed verloop gedurende het gehele proces. Het begeleiden en adviseren van een bedrijf vereist nu eenmaal een gedegen aanpak.
En daar zit het verschil, specialisme en inlevingsvermogen.

rivez

RIVEZ Assurantiën & Risicobeheer BV
Kantoor Helmond
Europaweg 158
5707 CL Helmond
088-8000900
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.rivez.nl