In januari pas opende hij zijn audicienswinkel aan de Van de Poelstraat, maar hij voelt zich al helemaal thuis in Bakel. Johan Timmermans is audicien en zelf slechthorend. Dat heeft als voordeel dat hij adviseert uit eigen ervaring.

Bij Een & al Oor kunt u niet alleen terecht voor hoortoestellen. “Er zijn telefoons en GSM’s die extra hard kunnen, speciale koptelefoons om TV te luisteren en wekkers met trilschijf en flitslamp. Allemaal te gebruiken door iedereen die moeite heeft met het gehoor”, vertelt Timmermans.

Daarnaast merkt Timmermans dat er steeds meer vraag naar gehoorbescherming is. “Op maat gemaakte gehoorbeschermers zorgen voor een optimale bescherming zonder in te leveren op geluidskwaliteit.” Speciaal voor muzikanten en DJ’s zijn de in-ear monitors. “Bescherming en een perfect geluid op het podium.”

Like en volg Een & al Oor op facebook om op de hoogte te blijven of kom langs in de winkel voor informatie en vrijblijvend advies. Heeft u overdag geen tijd? Bij Een & al Oor kunt u op afspraak ook ’s avonds en in het weekend terecht.

een en al oor

Audicien Een & al Oor
Van de Poelstraat 8
5761 BW Bakel T: 0492-320534
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.eenenaloorbakel.nl