Adriaans handel en bestrating is in 1995 opgericht. Door de jarenlange ervaring is Adriaans van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van gebruikte straatstenen en een gerenommeerde speler in de bestratingswereld.

Behalve de vele soorten gebruikte straatstenen en tegels beschikt Adriaans inmiddels ook over een volledig assortiment van onder andere nieuwe stenen, klinkers, tegels en tuinaccessoires.

Het assortiment bestaat uit allerlei steenproducten in alle soorten en maten. Daarnaast leveren wij een groot aantal aanvullende producten, zoals zand, lijmen en onderhoudsmiddelen.

U bent dagelijks van harte welkom op onze showlocatie in Bakel. Hier tonen wij onder andere een groot aantal soorten klinkers en natuursteenproducten in onze showtuinen. Adriaans Handel en bestrating is van maandag t/m zaterdag geopend.
 
Mocht u op zoek zijn naar een team dat de bestrating komt aanleggen, dan heeft Adriaans de oplossing. Naast de uitgebreide voorraad beschikken wij ook over een zeer ervaren team van stratenmakers die al uw wensen kunnen realiseren.

Adriaans handel en bestrating is dus de ideale partner voor al uw projecten groot of klein, of u nu particulier, aannemer, hovenier, gemeente of ondernemer bent.

adriaans handel en bestrating

Adriaans handel en bestrating
Geneneind 2B
5761 RM te Bakel.
0492-344492
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.adriaanshandel.nl