Daamen Interieur houdt zich al ruim veertig jaar lang bezig met design, verlichting, stoffering en interieurontwerp. We durven daarom best te stellen dat ons familiebedrijf flink wat ervaring en een goede naam heeft opgebouwd. In onze showroom in Bakel vindt u een aantal grote merken die in een goede collectie thuishoren, maar ook kleinere producenten en ontwerpers komen bij ons aan bod. We hebben oog voor trends, maar volgen ze niet slaafs, want wat we vooral willen bieden, is kwaliteit, allure en eigenzinnigheid.

Hoe wilt u wonen? Formeel, casual, statig? Wij verkopen interieurdesign, maar dat laat zich soms verrassend goed met een andere stijl combineren. Misschien heeft u zelf al ideeën en zoekt u alleen iets dat bij u past. Misschien wilt u uitgebreid interieuradvies.
Loop dan eens bij ons binnen en kijk rond. Bedenk wel dat er veel meer is dan wij ooit in onze ruime showrooms kunnen laten zien. We vertellen u er graag over: het laatste nieuws uit Milaan, de nieuwste materialen, vloerbedekking, stoffering, gordijnen, een designklassieker of dat leuke bijzettafeltje wat u als voetenbankje gebruikt als niemand kijkt.

Graag tot ziens in Bakel!

 damen interieur

Daamen interieur BV
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel
(0)492-341242
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.daameninterieur.nl