Midden in het centrum van Bakel vindt u de exclusieve salon Hairstyling WISH. WISH staat voor een professioneel advies, uitstekende service en persoonlijke aandacht met een luxe tintje.

Met de ultieme kennis van masterstylist Saskia van der Velden en haar team wordt u ongekend in de watten gelegd en er wordt met alle ­mogelijke aandacht gewerkt om aan al uw wensen te voldoen.

Hairstyling WISH gelooft dat een kapsel moet passen bij het gezicht van de klant. Een goed geknipte coupe is van groot belang en vertelt veel over uw persoonlijkheid. Laat u verrassen door de mastercolors met een perfecte kleuring en coupe.

Geniet van de behandelingen onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een uitgebreide hoofdhuidmassage tijdens de wasbeurt in een massagestoel of een manicurebehandeling tijdens het inwerken van de kleur. Op deze manier wordt naar de kapper gaan een ware beleving, elke keer weer.

Saskia en haar medewerkers trainen op hoog niveau in binnen- en buitenland en ook is zij al verschillende keren genomineerd voor verschillende kapperswedstrijden en behoort dus tot de top van Nederland.


Saskia met model tijdens uitreiking van Trend Vision Award 2016.

Hairstyling WISH
Van de Poelstraat 3a | 5761 BW BAKEL
0492-345203
www.hairstylingwish.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.