Marco Gas BV is een (landelijke) leverancier van propaangas in flessen, cilinders, pakketten, opslagpallets en bulkgas, alsmede industriële gassen in cilinders. Met ruim dertig jaar ervaring verkopen en distribueert het bedrijf propaan en industriële gassen.

Het vervoer van de producten verzorgen zij door heel Nederland door middel van een eigen wagenpark. Daarnaast beschikt Marco Gas over een eigen propaangas vulstation dat is gevestigd aan de Bernardstraat in Bakel. Bedrijven en particulieren kunnen daar terecht voor het vullen of ruilen van gasflessen.

De producten van Marco Gas zijn geschikt voor alle branches; denk hierbij aan de dakdekkersbranche, Horeca/catering, industriële sector, logistiek, ballonvaart, particulier. Bent u consument en zoekt u een gashandel voor uw flessengas? Marco Gas levert alle soorten gas voor bijvoorbeeld barbecue, terrasverwarming, hobbybranders en meer. Daarnaast hebben zij voor elk artikel de juiste accessoires.

Medewerkers van Marco Gas kunnen u als geen ander adviseren over producten en toebehoren, overtuig uzelf en kom langs bij Marco Gas aan de Bernhardstraat in Bakel.

Bernhardstraat 25 - 5761 BH Bakel
Telefoon (0492) 34 16 47
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet www.marcogas.nl