Elektro Verberkt, de gezellige dorpswinkel in het centrum van Bakel. Altijd staat de koffie klaar en geven  medewerkers een passend advies. Antoon en Piëdro Verberkt runnen samen deze zaak. Al ruim tachtig jaar staat dit familiebedrijf voor een uitstekende kwaliteit en service.
Om zo optimaal mogelijk op de hoogte te blijven volgen zij specifieke producttrainingen. Zo kan Elektro Verberkt de juiste service geven; denk hierbij aan reparatie / inbouw en het plaatsen van elektrische apparatuur voor bijvoorbeeld uw keuken en woonkamer.
Wilt u advies op maat voor uw nieuwbouwwoning, dan denkt Elektro Verberkt met u mee. Lukt het u niet om tijdens de winkeltijden binnen te lopen? Dan plannen we graag een afspraak in de avonduren.
Doordat Elektro Verberkt is aangesloten bij een grote inkooporganisatie, kunnen zij los van de getoonde apparatuur qua assortiment en prijs mee met iedere andere vergelijkbare winkel. Loop binnen en vraag naar de mogelijkheden. Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de laatste acties? Volg dan de Facebook-pagina.
Tot ziens bij Elektro Verberkt!

Elektro Verberkt
Van de Poelstraat 17
5761 BW  Bakel
T. 0492 – 34 12 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.elektroverberkt.nl