Bart van Well heeft sinds 2002 zijn eigen bloemen- en woondecoratiezaak in het hartje van Bakel. Iedere dag gaat hij met veel plezier naar de zaak.
Een vriendelijk woord, deskundig advies en services staan bij Van Well hoog in het vaandel. Dit doet Bart niet alleen. Samen met zijn personeel, allemaal goed opgeleide bloemisten, vormt hij een prima team.
“Iedere dag ga ik zelf ’s morgens vroeg op pad voor veiling verse bloemen, zodat de klant ook echt van gegarandeerd verse bloemen kan genieten. Er staan altijd volop verse boeketten klaar, maar de klant kan natuurlijk ook een boeket naar eigen wens samen laten stellen”, vertelt Bart.
Het team van Van Well is gespecialiseerd in het maken van rouw- en bruidsbloemwerk. Door jarenlange ervaring kunnen zij de klant goed adviseren en maken zij dit bloemwerk precies op maat. Desgewenst komen ze zelfs bij u aan huis, als extra service.
Ook voor de zakelijke markt staat het team iedere dag klaar om bloemwerk te gaan bezorgen, dit is dan geheel aangepast aan de huisstijl van desbetreffende zaak. “Wij hebben ook onze eigen koerier die dagelijks ons bloemwerk door heel Nederland bezorgt, wat bij klanten zeer positief ontvangen wordt”, aldus Van Well.
U bent altijd van harte welkom in de zaak. Op dit moment is er een kerstshow, om ideeën op te doen voor een sfeervolle Kerst.

Bloemsierkunst en woondecoratie Bart van Well
van de Poelstraat 3
5763 BW Bakel
www.bloemsierkunstvanwell.nl